Fyrilestur um Permamentan

February 5, 2015

Mánakvøldið hin 9. februar kl 19 skipar FNU Føroya Nátturu- og Umhvørvisfelag, saman við Føroya Fólkaháskúla, fyri spennandi og viðkomandi fyrilestri um permamentan.

Fyrilesturin viðger etikk og grundreglur í permamentan, sum umboðar eitt nýtt paradigmi innan millum annað landbúnað og byggilist, og har denturin er lagdur á vistfrøðiliga og samfelagsliga burðardygd.

 

Tað er Heidi Durhuus sum heldur fyrilesturin. Heidi er útbúgvin cand.it í Digital Design og Kommunikation, við sergrein í burðardygd og IT. Hon er við í ymiskum verkætlanum innan permamentan, og er tiltakslimur í nevndini hjá Permakultur Danmark.

 

Øll eru hjartaliga vælkomin.

 

Mynd: Heidi Durhuus.

Please reload

Nýggjastu tíðindi
Please reload

Føroya Náttúru- og Umhvørvisfelag. Dr. Dahlsgøta 10, 100 Tórshavn. Teldupostur: fnu@fnu.fo

  • Wix Facebook page